Bejelentés


Dr. Móra László Xavér pszichoterápia, pszichodráma, pszichoanalízis az Astori


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Keresés a honlaponLinkekMonodráma - az egyéni pszichodráma

Monodráma A monodráma egyéni pszichoterápia, amit pszichodramatikus módszerrel végzünk. A felmerülő problémákat, nehéz, konfliktusos helyzeteket különböző tárgyakkal, üres székekkel jelenítjük meg. A páciens a különböző személyek nevében megszólal, amit a pszichoterapeuta utalásszerűen megismétel. A tárgyakkal kirakott helyzetekre rá lehet kívülről nézni, így áttekinthetővé válnak a különböző szituációk összefüggései.
Monodráma stábbal A monodráma különleges megoldása a monodráma stábbal. Ilyenkor 4-6 pszichoterapeuta és asszisztens dolgozik egy beteggel. Az asszisztensek szerepeket vállalnak a páciens történetei megjelenítése során. Így minden ülésen egy páciens van fókuszban, szemben a csoportos pszichodrámával. Ez igen intenzív munkát tesz lehetővé. A módszer illeszthető egyéni terápiás folyamatba is. Nehézséget jelent a módszer költségigénye, hisz 4-6 pszichoterapeuta foglalkozik egy beteggel.


Hírek
Pszichodráma asszisztensi csoportot indítunk

2023. áprilisban pszichodráma felsőfokú csoportot indítunk Sáfrány Eszter pszichodráma vezetővel, jelentkezni lehet: 20/3940588, mora.laszlo@ppk.elte.hu

tovább >>


borderline és nárcisztikus zavarok pszichoterápiája

Indulati kontroll / borderline, nárcisztikus zavarok /és más személyiségzavarok pszichoterápiája esetén lehetőség van a Kernberg-féle TFP - áttétel fókuszú - módszer hazai adaptációjában való részvételre nálam és kollégáimnál. A módszer alkalmazásának lehetőségéről, feltételeiről, illetve az alkalmasságról első interjú után tudunk dönteni. további info a módszerről: http://tfp-group-budapest.hu/

Új péntek délutáni önismereti csoort

2023. február elején új 150 órás pszichodráma önismereti csoportot indítunk Erdei Kata pszichodráma vezetővel péntek délutánonként kéthetente 14.30-18.30 az Oktogonnál. A csoportot képzési céllal is ajánljuk.

tovább >>Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!