Bejelentés


Dr. Móra László Xavér pszichoterápia, pszichodráma, pszichoanalízis az AstoriKeresés a honlaponLinkek
Kiképző pszichodráma vezetőként a Magyar Pszichodráma Egyesületben regisztrált pszichodráma asszisztensi csoportokat indítok.

Legközelebb 2018. novemberben indítok pszichodráma asszisztensi csoportot Erdei Kata pszichodráma vezetővel.

Csoportjainkban kis létszámban, intenzíven dolgozunk. A képzés saját élményű pszichodráma játékokra épül, az elméleti blokkok is a gyakorlatba integrálódnak. A képzés során a résztvevők elsajátítják az alapvető pszichodráma technikákat. A képzés végén, sikeres vizsga után a résztvevők pszichodráma asszisztensi címet kérvényezhetnek a Magyar Pszichodráma Egyesület Tanulmányi Bizottságától, mely feltétele a pszichodráma vezető képzésbe („felsőfokra”) való jelentkezésnek is.

Havonta találkozunk, hétvégén egy egész nap.
Helye: Budapest, Gellért tér.
Érdeklődni: 2018. júniustól lehet.
A jelentkezés feltétele: 250 óra igazolt pszichodráma önismeret, kiképző pszichodráma vezető vagy kiképző pszichodráma pszichoterapeuta ajánlásával.

Érdeklődhet és jelentkezhet Dr. Móra László Xavérnál: 20/3940588, mora.laszlo@ppk.elte.hu
További információ: www.pszichodrama.info
A csoportot tájékozódó beszélgetés előzi meg.
Hírek
Pszichodráma asszisztensi csoportot indítunk

2018. novemberében pszichodráma asszisztensi csoportot indítunk Erdei Kata pszichodráma vezetővel, jelentkezni lehet: 20/3940588, mora.laszlo@ppk.elte.hu

tovább >>


borderline és nárcisztikus zavarok pszichoterápiája

Indulati kontroll / borderline, nárcisztikus zavarok /és más személyiségzavarok pszichoterápiája esetén lehetőség van a Kernberg-féle TFP - áttétel fókuszú - módszer hazai adaptációjában való részvételre nálam és kollégáimnál. A módszer alkalmazásának lehetőségéről, feltételeiről, illetve az alkalmasságról első interjú után tudunk dönteni. további info a módszerről: http://tfp-group-budapest.hu/

Új péntek délutáni önismereti csoort

2018. novemberében új 150 órás pszichodráma önismereti csoportot indítunk Gatter Zsófia pszichodráma vezetővel péntek délutánonként kéthetente 14.00-18.00 az Oktogonnál. A csoportot képzési céllal is ajánljuk.

tovább >>


Felvétel a pszichoterápiás pszichoráma csoportba

Legközelebb 2018. szeptemberében tudunk néhány új csoporttagot fogadni a szerda esti pszichoterápiás pszichodráma csoportunkba. A csoportot minden héten szerdán f6-tól 3/4 9-ig tartjuk.

tovább >>


KÖNYVAJÁNLÓ

Erdélyi Ildikó: Mágikus és hétköznapi valóság Erdélyi Ildikó kiképző pszichodráma pszichoterapeuta és kiképző pszichoanalitikus könyve 2010 ünnepi könyvhetére jelent meg Mágikus és hétköznapi valóság címmel. A szerző írásai bepillantást nyújtanak a laikus számára is a pszichoterapeuta és a páciens / kliens közös alkotási folyamatába:"Az olvasó előtt, mintegy varázsütésre, egy-egy rövidke pillanatra megnyílik a terápiás tér, és alkalma nyílik arra, hogy a pszichoterápiás történésekre, a résztvevők kapcsolatának alakulására rálásson."(Erdélyi)

tovább >>